0 ks za 0 Kč

Ceny k významnému výročí. Se kterými určitě zabodujete?

04.05.2020

Důvodů k oslavě může být mnoho a nemusí se týkat jen sportovních událostí a závodů. Tematická cena jako dárek k jubileu, výročí svatby či založení firmy, nebo třeba pamětní ocenění za ekologický přístup, může být stejně hodnotné jako sportovní trofej. Jaké máte možnosti a podle čeho vybírat?

I když se mnoho kulturních ani sportovních akcí nekoná, stále se nabízí řada příležitostí, jak někomu udělat radost originální trofejí či medailí. Nejde ani tak o cenu samotnou jako o to, že jste si vzpomněli – ať už půjde o překvapivý dárek na Vánoce, rodinnou soutěž, amatérské závody mezi několika sousedy či malý vědomostní kvíz. Ukázat, že si druhého vážíte je vždycky důležité. Kde všude se vítězné ceny uplatní?

Vítězný pohár na Vánoce

Máte v rodině nadšené sportovce, kteří se letos nemohli zúčastnit každoročních běžeckých či cyklistických závodů a doteď toho litují? Neexistuje lepší dárek, než symbolická sportovní trofej, nebo pohár navržený přesně na míru. Letos sice neměli šanci zvítězit, ale vy je i nadále podporujete a věříte v jejich schopnosti. Vybírat můžete ze sportovních pohárů v zlaté, stříbrné i bronzové barvě, plaket s motivem, tematických figurek i emblémů.

Důležité výročí se nemá opomínat

Slavíte stříbrnou svatbu, deset let od založení firmy nebo jinou významnou událost? Najděte si chvíli na pořádnou oslavu. Luxusní cena může sloužit jako humorné zpestření i jako zajímavá památka, kterou si obdarovaný vystaví na čestném místě u sebe doma.

Odměna pro nejlepšího zaměstnance

Nyní je povzbuzení zásadnější než kdy dřív. Vede k lepší náladě a tím pádem k vyšším pracovním výkonům. Oceňte své zaměstnance a kolegy v práci za jejich snahu. Stačí malá plaketa nebo medaile – jako důkaz, že si jejich pomoci ceníte.

Ceny pro zaryté ekology

Jak už bylo řečeno, ocenění nemusí mít nutně souvislost pouze se sportem. V dnešní době je stále důležitější zodpovědný a ohleduplný přístup k přírodě a životnímu prostředí. Ekologické ceny mohou získat například lesníci a podobně smýšlející lidé. A také ti, kteří se důsledně snaží třídit odpad a svým malým dílem tak přispět k větší změně. Snažíte se, aby se sousedé ve vaší bytovce také zapojili? Možná, že pomůže symbolická odměna. Stejným způsobem můžete inspirovat i vaše děti a naučit je, jak správně třídit odpad.

Jaká cena bude k podobným účelům nejvhodnější? Třeba dřevěná medaile s obrázkem lesa.